For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πως καταχωρώ μια αγγελία;

  Μπορείτε να δημοσιεύσετε εύκολα μια αγγελία, εάν πουλάτε το αυτοκίνητό σας, από τη σελίδα "Καταχώρηση αγγελίας". Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή μάρκα και το μοντέλο (και την έκδοση, αν χρειαστεί) του αυτοκινήτου σας με τις σωστές λεπτομέρειες (έτος, κυβικά κινητήρα, ιπποδύναμη, χαρακτηριστικά κ.λπ.). Τα πεδία/φίλτρα με * πρέπει να επιλεχθούν ή να συμπληρωθούν. Ταξινομημένες αγγελίες με καλή περιγραφή και επαρκείς πληροφορίες ελέγχονται πιο συχνά από πιθανούς αγοραστές.

 • Πως μπορώ να ψάξω μια αγγελία;

  Περιηγηθείτε στη σελίδα "Αναζήτηση αυτοκινήτου", στην αριστερή πλευρά θα βρείτε μερικά από τα προεπιλεγμένα φίλτρα. Για να εμφανιστούν και τα υπόλοιπα φίλτρα (πόρτες, euro standard, κίνηση κ.λπ.) πρέπει πρώτα να επιλέξετε μια μάρκα (και μοντέλο εάν θέλετε) και να πατήσετε "αναζήτηση". Μόλις εμφανιστούν μπορείτε να διαλέξετε και από αυτά τα φίλτρα.

 • Πως μπορώ να επισημάνω μια αγγελία;

  Σε περίπτωση που βρείτε αγγελία με ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες, παρακαλούμε επιλέξτε στο κάτω μέρος της αγγελίας "Αναφορά" και θα το ελέγξουμε άμεσα.

 • Πως μπορώ να αποθηκεύσω μια αγγελία;

  Μπορείτε να αποθηκεύσετε μια αγγελία επιλέγοντας στο κάτω μέρος της σελίδας "Αγαπημένα-Park" και να την δείτε αργότερα ή όποτε θέλετε στο Προφίλ σας από την αντίστοιχη καρτέλα.

 • Πως μπορώ να τροποποιήσω ή να διαγράψω την αγγελία μου;

  Κάτω από την φωτογραφία προφίλ, επιλέξτε "Ρυθμίσεις" ή από το μενου "Μετάβαση" και κατόπιν "Προφίλ", από εκεί μεταβείτε στην καρτέλα "Οι αγγελίες μου" και διαλέξτε είτε "Επεξεργασία" ή "Διαγραφή" της αγγελίας σας.

 • Πόσο κοστίζει η καταχώρηση μιας αγγελίας στο oxhma.gr;

  Η ιστοσελίδα μας ΔΕΝ χρεώνει ιδιώτες που θέλουν να καταχωρήσουν και να πουλήσουν τα αυτοκίνητά τους. Για τους έμπορους είναι επίσης ΔΩΡΕΑΝ. Ωστόσο, αν προκύψει ανάγκη βελτίωσης και υπάρξουν νέες και περισσότερες υπηρεσίες μόνο για τους ΈΜΠΟΡΟΥΣ, ενδέχεται να υπάρξει μια χρέωση αν φυσικά επιλέξουν να επωφεληθούν από τις νέες υπρεσίες αυτές, οι τωρινές υπηρεσίες δεν θα χρεωθούν ποτέ και ο λογαριασμός διατηρείται κανονικά.

 • Πως αποθηκεύω μία διεύθυνση για όλες τις αγγελίες μου;

  Για να μην καταχωρείτε κάθε φορά διεύθυνση όταν δημιουργείτε μια αγγελία, μπορείτε να αποθηκεύσετε εύκολα μία διεύθυνση, αν περιηγηθείτε στο "Προφίλ" σας και επιλέξετε "Επεξεργασία Προφίλ", από εκεί εισάγετε την διεύθυνσή σας και πατήστε "Αποθήκευση" μετά τις αλλαγές σας.

 • Πόσες αγγελίες μπορώ να καταχωρήσω;

  Όλοι οι νέοι χρήστες (ιδιώτες) μπορούν να καταχωρήσουν έως και 7 αγγελίες. Οι έμποροι δεν έχουν όριο και μπορούν να καταχωρήσουν απεριόριστες αγγελίες χωρίς καμία χρέωση, επίσης δεν υπάρχει καμία συνδρομή ή κόστος για τη διατήρηση του λογαριασμού σας. Αν είστε έμπορος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενεργοποιήσουμε τη δυνατότητα αυτή.

 • Πως ανανεώνω - μεταφέρω την αγγελία μου στην αρχή της λίστας;

  Αρχικά εφόσον έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας, από την σελίδα του "Προφίλ" σας διαλέγετε "Οι αγγελίες μου" κατόπιν στην αγγελία που επιθυμείτε επιλέγετε "Επεξεργασία" και στο κάτω μέρος της σελίδας σημειώνετε δίπλα στο "Μεταφέρετε την αγγελία σας στην αρχή της λίστας αναζήτησης!", τέλος αποθηκεύετε πατώντας "Καταχώρηση".

 • Πόσες ανανεώσεις δικαιούμαι;

  Για κάθε νέο χρήστη (ιδιώτες) δίνουμε 120 ανανεώσεις, για τους έμπορους δεν υπάρχει όριο και δίνονται απεριόριστες ανανεώσεις εντελώς δωρεάν. Αν είστε έμπορος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενεργοποιήσουμε τη δυνατότητα αυτή.

 • Μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες του αυτοκινήτου μου σε μια αγγελία;

  Ναι, μπορείτε να ανεβάσετε μέχρι και 35 φωτογραφίες (σε μορφή jpg, png και jpeg) καθώς καταχωρείτε μια αγγελία. Έχουμε θέσει το όριο των 35 καθώς, από την εμπειρία μας, όταν μια αγγελία έχει πολλές παραπάνω δεν συγκρατούνται από τους επισκέπτες οι σημαντικές λεπτομέρειες και πληροφορίες του αυτοκινήτου.

 • Δεν μπορώ να βρω την αγγελία μου στη σελίδα αναζήτησης, γιατί δεν έχει δημοσιευτεί ακόμη;

  Για να αποφύγουμε spam και αγγελίες με παραπλανητικές πληροφορίες, θα ελέγχουμε χειροκίνητα κάποιες αγγελίες πριν δημοσιευτούν. Αυτή η διαδικασία δεν ισχύει φυσικά για όλες τις αγγελίες, οπότε οι διαφημίσεις θα δημοσιεύονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εάν για οποιονδήποτε λόγο η διαφήμισή σας εξακολουθεί να εκκρεμεί για περισσότερο από 24 ώρες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@oxhma.gr

 • Πώς λειτουργεί η επιλογή "Αποστολή μηνύματος";

  Αν έχετε λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πωλητή του αυτοκινήτου που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε. Μπορείτε να ελέγξετε τα απεσταλμένα ή ληφθέντα μηνύματα / προσφορές αν μεταβείτε στο προφίλ σας και στη συνέχεια επιλέξετε "Μηνύματα". Παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε ακατάλληλες λέξεις/φράσεις στο μήνυμά σας, διαφορετικά ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί.

 • Τι θα βρω στη σελίδα 'Αρθρα ή Reviews;

  Αυτή η ιστοσελίδα είναι αποκλειστικά για αυτοκίνητα και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε χρήσιμες πληροφορίες, dyi, νέα και πολλά άλλα πράγματα σχετικά. Δημιουργήσαμε επίσης μια μοναδική σελίδα "Reviews" στην οποία θα βρείτε τις προδιαγραφές, λεπτομέρεις και τα χαρακτηριστικά των καινούργιων αυτοκινήτων. Θα δημοσιεύουμε επίσης κριτικές και για παλαιότερα αυτοκίνητα.

 1. Σιγουρευτείτε ότι έχετε επιλέξει σωστή μάρκα/μοντέλο του αυτοκινήτου σας.
 2. Μην δημοσιεύετε αγγελίες με φωτογραφίες όπου έχουν λέξεις/πληροφορίες πάνω σε αυτές.
 3. Μην δημοσιεύετε την ίδια αγγελία πάνω από μία φορά.
 4. Μην γράφετε στοιχεία τηλεφώνου ή email στον τίτλο ή στην περιγραφή της αγγελίας.
 5. Αν είστε ιδιώτης, παρακαλούμε να καταχωρείτε μόνο την περιοχή σας ως διεύθυνση.
Top